Om oss

Miljø og bærekraft

Montenor Gruppen tror på at en ren planet er minst like viktig som et rent hjem og vi ønsker å gjøre vår del for å beskytte planeten. Dette er grunnen til at vi som selskap er dedikerte til å bruke produkter som er trygg for jorden. Alle lokasjoner vi jobber på bruker derfor vaskemiddel som er miljøvennlig og bærekraftig.

Mål

Vårt mål som bedrift er å gjøre livene til kundene våre bedre. Livet er for kort til å vaske sitt eget hjem – vårt team er derfor der for å gjøre den jobben for deg. Vi tilbyr vasking av høy kvalitet som gjør hjemmet ditt skinnende og vakkert, slik at du kan fokusere på ting som er mer viktig, slik som familie og venner.

Fleksibilitet

Vi er fleksible og lager en timeplan for våre kunder som både passer behovet deres, i tillegg til å passe budsjettet. En roterende vaskeplan er en forsikring om at det forblir rent hele tiden, som gjør at både gjestene dine eller de ansatte holder seg friske, samt at det etterlater et godt førsteinntrykk – vi mener at et rent og sanitert inneklima er mer inviterende for gjester og at det gjør ansatte mer produktive.

Noen av våre kunder