Vindusvask

Bestill gratis befaring
Vi tilbyr gratis befaring på alle våre tjenester.
Bestill

Vi utfører vindusvask for bedrifter, borettslag og sameier i Oslo og Viken

Fordelene med vindusvask er store. Det er bevist at vindusvask øker både trivsel, produktivitet, energinivå og reduserer sykefravær hos ansatte.

Det har også fordeler når det kommer til inneklima. Ved hyppig rengjøring av vinduer sørger man for at det stenger kald luft ute om vinteren, og at det stenger varm luft ute om sommeren.

Hyppig vindusvask koster deg mindre penger

Hvis man velger å vente i lang tid mellom hver gang man bestiller en vindusvask vil forurensning, støv og smuss erodere det ytre laget på vinduet over tid – kombinerer man dette med sollys vil det ødelegge foringen på vinduet som til slutt resulterer i at man må bytte vinduene oftere. Dette medfører seg en mye større kostnad enn hvis man utfører en hyppig vask av vinduene.

Hva er inkludert i en vindusvask

Vi varmer opp vannet til rundt 70 grader når vi vasker vinduer når det er kaldt. I tillegg til dette børster vi opp støv og skitt som vi til slutt spyler bort.

Vi har også lifter og teleskopstenger tilgjengelig for høye bygninger og vinduer som er vanskelig å komme frem til.

Alle våre ansatte er sertifiserte til å jobbe med lift og høyder.

Hva koster en vindusvask

Pris avhenger helt på hvor mange stort område vi skal vaske, om det skal være både innvendig og utvendig, om vinduene er veldig skitne eller i god tilstand. Vi kommer ut på en gratis befaring og går igjennom mengden arbeid som skal utføres og deretter avtaler om det er éngangsjobb eller om vi skal komme på fast basis.

Fornøydhetsgaranti

Vi inkluderer en kontraktfestet fornøydhetsgaranti i våre avtaler som garanterer at våre kunder skal bli fornøyd med arbeidet som blir utført. Hvis du ikke er fornøyd, kan du klage til oss innen 48 timer, også kommer vi tilbake og utfører vasken på nytt kostnadsfritt.

Helse, miljø og sikkerhet

Vi tar HMS på alvor og sørger for at vi bruker miljø- og helsevennlige kjemikalier når vi vasker.