Flyttevask

Bestill gratis befaring
Vi tilbyr gratis befaring på alle våre tjenester.
Bestill

Vi tilbyr flyttevask i Oslo og Viken, og utfører en grundig rengjøring av boligen etter utflytting

Flyttevask kan være en tidskrevende oppgave å håndtere selv, da den skal evalueres av ny overtaker ved salg, eller av utleier før en ny leietaker kommer inn. Når det er flere mennesker inne i bildet, kan dette ofte føre til en disputt.

Vi leverer flyttevask med fornøydhetsgaranti

Ved å leie inn et profesjonelt vaskebyrå er du garantert at jobben blir gjort riktig, og ved en kontraktfestet fornøydhetsgaranti har du all rett til å be oss om å komme tilbake hvis du ikke er fornøyd med den utførte jobben, eller så får du pengene tilbake. I bakgrunn av dette gir det oss et ekstra insentiv til å utføre jobben riktig første gang og sørge for at den leverer opp til alle krav.

Er flyttevask nødvendig?

Ja. Det er et lovfestet krav at en bolig, uavhengig om man leier eller eier, skal rengjøres grundig før noen nye tar over. For at dette kravet skal bli møtt er man nødt til å vaske absolutt alt, inkludert gulv, vegger, tak, skap og kroker det er vanskelig å komme frem til.

Hvis arbeidet ikke arbeidet blir utført riktig kan ny kjøper velge å holde tilbake pengene – dette gjelder også for leieboliger da utleier kan velge å holde tilbake depositumet.

Hva er inkludert i en flyttevask?

  • Vi vasker og støvsuger gulv
  • Vi vasker vegger og tak med tørrmopp
  • Vi vasker alle overflater
  • Vi vasker skuffer og skap både utvendig og innvendig
  • Vi vasker baderom, inkludert dusj, badekar, fliser, kraner og sluk
  • Vi utfører innvendig vask av vinduer
  • Vi vasker eller tørker støv av lister, stikkontakter, lysbrytere m.m.
  • Vi vasker alle hvitevarer

Hvis du har behov for mindre typiske vaskejobber som for eksempel vask av balkong/terrasse, utvendig vask av vinduer, ildsteder, boder, garasjer og lignende, kan vi tilby dette mot et tillegg. Dette blir vi enig om i forkant av oppdraget.

Hva koster flyttevask?

Prisen avhenger helt på størrelsen av boligen, men i Oslo er det vanlig at man tar et utgangspunkt i pris per kvadratmeter.

Hva er viktig å tenke på?

Når du skal velge et vaskebyrå er det viktig at de er registrert i Arbeidstilsynets renholdsregister før du kjøper en tjeneste fra dem. Det er strengt forbudt å kjøpe tjenester fra et vaskebyrå som ikke er registrert. Vi er godkjent av Arbeidstilsynet og vi har lang erfaring i bransjen.

Vi sørger også for at vi er ansvarlige ved å bruke vaskemiddel som ikke skader miljøet eller boligen.

Helse, miljø og sikkerhet

Vi tar HMS på alvor og sørger for at vi bruker miljø- og helsevennlige kjemikalier når vi vasker.