Byggvask

Bestill gratis befaring
Vi tilbyr gratis befaring på alle våre tjenester.
Bestill

Vi utfører byggvask i hele Oslo og Viken

Vi har samarbeidet med entreprenører i mange år på byggvask – både før, under og etter byggeprosess. Vi vet at de fleste entreprenører er opptatt av å oppnå best mulig inneklima i det ferdige bygget. Vi vet også at å opprettholde et godt inneklima under byggeprosessen kan hjelpe til med mindre sykefravær og lavere driftskostnader.

Hvorfor velge byggvask?

I løpet av en byggeprosess samler det seg støv, avfall, smuss og sagmugg. Støv og fibre fra materialene som brukes kan også forårsake helseplager. Det er derfor nødvendig å utføre en grundig byggvask før boligen tas i bruk.

Byggvask kan deles i to deler

Fast byggvask under byggeprosess

Vi utfører jevnlig vask av boligen under byggeprosessen for å skape et godt inneklima for de som arbeider.

Avsluttende byggvask for forbrukere

I henhold til norsk lovverk må en bolig være fullstendig vasket før en ny person tar over. Vi sørger derfor for at boligen blir grundig vasket før ny eier tar over.

Vår byggvask består av følgende oppgaver

  • Rengjøring av gulv
  • Rengjøring av vegger og tak
  • Rengjøring av inngangsparti og dører
  • Rengjøring av innvendig og utvendig innredninger
  • Rengjøring av overflater
  • Rengjøring av installasjoner, rammeverk og karmer
  • Rengjøring av vinduer
  • Finvask


Hva koster byggvask?

Pris avhenger helt på størrelse av boligen, samt hvor mye dere ønsker at vi gjør. Vi kommer på en gratis befaring i forkant av oppdraget for å avtale hva som skal gjøres.

Velg en godkjent renholdsbedrift

For å kunne oppfylle kravene for renhold må man velge en renholdsbedrift som godkjent av Arbeidstilsynet. Dette gjelder spesielt byggvask, hvor man kan skape store problemer for forbrukerne hvis man ikke vet hvordan en byggvask skal utføres.

Fornøydhetsgaranti

Vi inkluderer en kontraktfestet fornøydhetsgaranti i våre avtaler som garanterer at våre kunder skal bli fornøyd med arbeidet som blir utført. Hvis du ikke er fornøyd, kan du klage til oss innen 48 timer, også kommer vi tilbake og utfører vasken på nytt kostnadsfritt.

Helse, miljø og sikkerhet

Vi tar HMS på alvor og sørger for at vi bruker miljø- og helsevennlige kjemikalier når vi vasker.